Εργασίες Κοινότητας 16/10/2010

Την Κυριακή 16/10/2010 συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο μέρος της κοινότητας μας με σκοπό να καθαρίσουμε και να διαμορφώσουμε τον χώρο του «πεδίου» Μπετεινάκη καθώς και να συζητήσουμε θέματα σχετικά με την Κοινότητα μας.

Η Ημέρα περιελάμβανε αρκετή δουλειά.

 

  1. Καθαρίστηκε το safe house και ο περιβάλλοντας χώρο από σκουπίδια και χόρτα.
  2. Μετακινήθηκε το ομοίωμα του ελικοπτέρου σε μια πιο ελκυστική θέση για τα σενάρια μας.
  3. Διαμορφώθηκε ο χώρος του safe house εσωτερικά με αυτοσχέδιους πάγκους και καθίσματα, ενώ προστέθηκε προστατευτικό πλέγμα (ανάπλα) έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια εντός κτιρίου.
  4. Δημιουργήθηκαν τεχνητές θέσης κάλυψης ανάμεσα στο safe house και στα παλιά μαγειρεία, στον παλαιό όρχο και το safe house, με την χρήση παλαιών ελαστικών, βαρελιών, ξύλων,  παλετών και μπλόκων.
  5. Έγιναν κάποιες οικοδομικό-κατασκευατικές εργασίες στα κτίρια των παλαιών λόχων.

Και Φυσικά μετά από όλα αυτά ακολούθησε το γνωστό φαγοπότι και συζήτηση. Η συζήτηση αφορούσε οργανωτικά θέματα της κοινότητας.

 

Με τις νέες διαμορφώσεις το «Πεδίο» πλέον έχει αλλάξει τελείως όψη αφού αυξήθηκε ο βαθμός δυσκολίας των σεναρίων και  οι μάχες τώρα είναι πιο σφοδρές. Πλέον η κάθε ομάδα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει κάθε σπιθαμή γης του πεδίου ενώ η καλύτερη τακτική και συντονισμένη προσπάθεια επιφέρει αποτελέσματα.

Τα παιχνίδια στο πεδίο έχουν άλλο χαρακτήρα!!

Συγχαρητήρια σε όλη την Κοινότητα.