Δαίμονες (Χανιά)

Βάση: Χανιά - Κρήτης

Ιστοσελίδα: http://www.airsoftcrete.com

Στοιχείο ομάδας: Παντώς Καιρού

Οπλισμός: Οτι βολεύει τον καθ' ενα

Ενδυμασία: Multicam Camo & Παραδοσιακή Κρητική στολή

Ενσωμάτωση Μελών: Κλειστό - "Κατόπιν πρόσκλησης", καθότι δεν πιστεύουμε στην δύναμη των αριθμών

 

 

 

στορικό:
Η ιστορία των Δαιμόνων.

Κατά την διάρκεια της επανάστασης των Σφακιανών κατά των Τούρκων της Κρήτης το 1770, ο αρχηγός Δασκαλογιάννης συγκρότησε ένα σώμα 100 γενναίων και γρήγορων νέων, οι οποίοι θα κινούνταν νύκτα κατά των Τούρκων, και θα βοηθούσαν επικουρικά όπου υπήρχε ανάγκη. Αρχηγός τους ορίσθηκε ο Γεωργάκης Μάρκος και το όνομα που δόθηκε στην ομάδα τους ήταν νυκτοπολεμιστές.
Ακούραστοι γρήγοροι αθόρυβοι και μεθοδικοί κατόρθωσαν να κάνουν μεγάλες καταστροφές στους Τούρκους. Οι Τούρκοι για το κακό που τους έκανε η ομάδα αυτή τους ονόμασαν Σειτάν Τακίμι (Σώμα δαιμόνων) και τον αρχηγό της Σειτάν λαρ ρεισί(Δαιμονάρχη).

Αυτό το κομάτι λοιπόν, της ιστορίας αυτού του τόπου, διαλέξαμε για να δώσουμε όνομα στην ομάδα μας.
Ίσως και να είναι ο ελάχιστος δικός μας τρόπος να αποδώσουμε τιμή, σε αυτόυς τους ήρωες, όπως κι άλλους, που τόσο θαυμάζουμε."


Η Ίδρυση:
Μέσα από την "Chania Airsoft Team" ξεπήδησε η ομάδα των ΔΑΙΜΟΝΩΝ, όταν αποφασίστηκε από κοινού η μετονομασία της πρώτης σε "Chania Airsoft Community" και η ύπαρξη όχι μίας αλλά πολλών ομάδων στα Χανιά, που θα την αποτελούσαν.
Έτσι, έξι άτομα, μέλη της C.A.T., που ήξεραν από καιρό ότι μιλούν την ίδια γλώσσα και μπορούν και συνεννοούνται χωρίς να την χρησιμοποιούν, προχώρησαν στην δημιουργία της ομάδας των ΔΑΙΜΟΝΩΝ, προσδωκόντας να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν προς την ελληνική κοινότητα airsoft.

Σύνθεση:

kapetanskotinos Globos TSAKALI
ST3F vag3 mavrakas

 

Φωτογραφίες Ομαδας:

Εικόνα